שילוב מגנזיום טאורט וQ10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/03/2022 | 16:15 | מאת: linoy

היי מזה חודשים שאני סובלת מהפרעות קצב שונות בזמנים של הימים מסביב לביוץ ומסביב למחזור.. פעימות מוקדמות חדריות ועל חדריות, בדיקות דם מקיפות תקינות, אקו לב תקין, מה שכן איבדתי יום במחזור החודשי למרות שהוא סדיר מאוד , בת 42, לא מעשנת, ללא עודף משקל, מחזור סדיר אבל נמשך יומיים וחצי בערך, אני מתחילה לקחת מגנזיום טאורט+B6 בתוכו בשילוב עם כדורי Q10 בתקווה שהפרעות הקצב יעלמו והאיזון הורמונלי יתאזן יותר... אני שואלת מה דעתך לגבי השילוב הזה והאם זה בסדר לדעתך ויכול להועיל ? כי אני סובלת מאוד מאוד מענין הפעימות מוקדמות והפרעות הקצב האלה שתוקפים במיוחד בימים של שינויים הורמונליים :( אשמח מאוד לדעתך

לינוי שלום השילוב שציינת יכול לעזור לך, אך כיוון שמדובר בחולשה הורמונלית, חשוב לחזק את המערכות החלשות ובכך להחזיר את האיזון הטבעי לגוף. אשמח לעזור לך באבחון אירידיולוגי ויעוץ רוקחי/נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה