msm

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/07/2009 | 13:26 | מאת: כרמל

האם ה- msm (משכך כאבים) הנמצא במגה גלופלקס ודומיו לא מזיק אם לוקחים באופן קבוע לאורך זמן

28/07/2009 | 18:19 | מאת: אלה.מ

מתיל סולפוניל מתאן-M.S.M הוא חומר המיוצר בגופנו והינו משכך כאבים בעל השפעה נוגדת דלקת.המחקרים שבדקו את השפעתו על מטופלי אוסטיאוארטריטיס של הברך הראו כי יש מקום לטיפול ב-M.S.M אלה מורד יועצת לבריאות המפרקים "מגה גלופלקס"

28/07/2009 | 18:26 | מאת: אלה.מ.

מתיל סולפוניל מתאן-m.s.m הוא חומר המיוצר בגופנו והינומשכך כאבים בעל השפעה נוגדת דלקת.המחקרים שבדקו את השפעתו על מטופלי אוסאיאו-ארטריטיס של הברך הראו כי יש מ קום לטיפול ב-m.s.m אלה מורד יועצת לבריאות המפרקים "מגה גלופלקס"

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה