מגה גלופלקס+ויטלוקס+אומגה 3

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/07/2009 | 13:21 | מאת: יריב ציון

אני בן 60 פלוס רופא אורטופד המליץ לי ליטול מגה גלופלקס, רופא עיניים המליץ לי ליטול ויטלוקס פלוס שייש בו תוספת לוטאין, הרופא שלי המליץ לי ליטול אומגה 3 סופר. השאלה שלי האם יש סיכונים או אי יעילות בלקיחת כולם יחד בוקר וערב. אודה לכם על תשובתכם, יריב ציון.

יריב שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השלושה כיוון שאין חפיפה בין המרכיבים השונים שלהם, כדאי להפריד כדי לא להעמיס על מערכת העיכול וליטול בהפרשים של לפחות שעה בין כל תוסף, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה