שמן אורגנו האם טוב נגד טפילים במעיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/12/2021 | 07:52 | מאת: אילנה

שלום רב לאחרונה אני שמה לב שבצואה יש גרגירים. שמעתי ששמן אורגנו טוב למצבים כאלו. ברצוני לדעת מה דעתך? האם יש לשמן תופעות לוואי? ואיך עדיף לקחת אותו בטיפות או כמוסות? אודה לתשובתך.

אילנה שלום, ייתכן ומדובר בחולשה של מערכת העיכול והספיגה או הצטברות פסולת ושומנים. הייתי ממליץ לך לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן נובעת החולשה ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור מנסיוני כרוקח מומחה ברפואה טבעית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה