דם בברך כתוצאה מתאונת דרכים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/11/2021 | 16:37 | מאת: ליאנה

שלום לאמא שלי גילו דם בברך כתוצאה מתאונת דרכים אתמול התחילה בהזרקות סטרואידים לברך אצל אורטופד. האם יש שמנים אתריים שאוכל להכין לה למריחה על הברך שיעזרו לה? אם כן כמה אחוז כל שמן על כמה מ"ל? תודה

ליאנה שלום, במצב שתיארת אני ממליץ לאמך לקבל יעוץ נטורופטי אישי בכדי להתאים לה את התוספים והצמחים באופן כזה שלא ייגרמו לה תופעות לוואי כלשהן. בתור עזרה ראשונה, ניתן למרוח ג'ל הנקרא טראומיל מספר פעמים ביום ולקחת כדורי טראומיל הומיאופטיים, אשמח לעזור באבחון אירידיולוגי ויעוץ רוקחי/נטורופטי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה