צמחי מרפא לסחרחורות כרוניות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/10/2021 | 00:33 | מאת: נועם

סחרחורות ואי יציבות .. השבתה מוחלטת. מאז החיסון לקורונה השני )עברה חצי שנה ( יש לי את התופעה הזאת. אני מושבתת לחלוטין. עשו לי בדיקות מלא בדיקות ולא מצאו כלום. צמחי מרפא יעזרו? ואם כן איזה?

נועם שלום, אני ממליץ לך לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן נובעת החולשה ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף ומניעת סחרחורות. אשמח לעזור מנסיוני כרוקח מומחה ברפואה טבעית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה