פרוביוטיקה ותמציות צמחים לניקוי כבד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/07/2009 | 18:53 | מאת: נטלי

השבוע התחלתי לקחת פרוביוטיקה (תערובת של שמונה זני חיידקים - חמישה מיליארד חיידקים) של חברת "נוטרי לייף" כמו כן התחלתי במקביל לקחת גם "קלין טוקס" - תוסף תזונה לניקוי כבד. מאז אני סובלת מכאבים הולכים ומחמירים בבטן העליונה מלווים בשלשולים ובחילות. האם הכאבים יכולים להיות מהפרוביוטיקה ומהתוסף תזונה? בתודה מראש נטלי

נטלי שלום, ככל הנראה יש לך רגישות לתוספים הנ"ל והייתי ממליץ לך לעשות הפסקה קלה של כשבוע ולתת לגופך לנוח מהם. אם זה לא עוזר יש לבדוק סיבה נוספת לסימפטומים שציינת. בכל מקרה כדאי לפנות ליעוץ נטורופטי ולהתאים לך תזונה וצמחי מרפא המנקים את הגוף בצורה אישית, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה