כדור הומאופטי-" ורטיגוהיל"

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/10/2021 | 11:43 | מאת: טליה

יש לי סחרחורות וחוסר בשיווי משקל כבר שנתיים ולאחרונה זה ממש החמיר. לא מצליחה לצאת מהמיטה לתפקד..חייבת עזרה בהכל . האם הכדור הנ"ל יכול לעזור לי? מציינת שניסיתי טיפולי פיזיותרפיה, דיקור סיני , נרות הופי לא עזר. בנוסף, בדיקות וצילומים ובדיקות דם הכל תקין.

שלום טליה, הכדור שציינת עשוי לעזור למניעת סחרחורות, אך אני ממליץ לך לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן נובעת החולשה ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף. אשמח לעזור מנסיוני כרוקח מומחה ברפואה טבעית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה