הזעת יתר תסף מגנזיום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/08/2021 | 18:22 | מאת: יוני

שלום בשנות הארבעים, ללא מחלות רקע סובל מהזעת יתר בכל הגוף, ברמה מוגזמת ממש (במאמץ גופני, מתח, התרגשות וכדו'). בדיקות דם תקינות. שאלתי היא בקשר למגנזיום אני מבין שבהזעה מאבדים מגנזיום, מה שאומר שאם מזיעים הרבה מאוד יכול להיות חוסר? האם כדאי ליטול באופן קבוע תוסף מגנזיום? באיזה מינון יומי מומלץ? והאם פעם ביום או לחלק? והאם יש סוג מסויים של מגנזיום (מתוך שלל הסוגים כמו ציטארט, מאלאט ועוד) שעדיף במקרה הספציפי הזה של הזעת יתר? תודה רבה

יוני שלום, ראשית כל, לפני שנוטלים תוסף מגנזיום חשוב לעשות בדיקות דם בכדי לדעת אם קיים חוסר בגוף ולאחר מכן, על הרופא המטפל להמליץ על מינון בהתאם. ישמץנם תוספים רבים וטובים כגון: מגנזיום ציטוט של אלטמן/סולגאר ואנטי לג קראמפס של חברת נווה וכולם טובים, הרבה בריאות ושנה טובה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה