קרם טבעי עם רשימת מרכיבים לילד בן 5

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/08/2021 | 12:14 | מאת: עדי

הבן שלי בן 5 ויש לו אטופיק דרמטסיס. האם מותר בגיל 5 למרוח קרם טבעי משולב מהרכיבים הבאים? שיאה, שמן זרעי ענבים,שעוות דבורים,קלנדונלה,גרניום,לבנדר,וקמומיל? או שזה יכול להיות מסוכן בגיל כזה? אם יש רגישות לאחד החומרים- איך זה יבוא לידי ביטוי ואחרי כמה זמן מהמריחה? יש לו אלרגיה לפנצילין תודה רבה

עדי שלום, תיתכן רגישות לאחד המרכיבים ולכן כדאי לבדוק את כל המרכיבים לפני כן ובעיקר אם יש חומרים משמרים בקרם.

17/08/2021 | 21:01 | מאת: עדי

תודה רבה. הוא ללא משמרים או sls.זו רשימת המרכיבים: חמאת שיאה, שמן שקדים, שמן זרעי ענבים, שעות דבורים, תמצית קלנדולה, שמנים אתריים: קלנדולה, נרולי, לבנדר, קמומיל רומן. אני משתמשת בו כבר שבועיים ללא תופעות לוואי. האם יש נזק לטווח הארוך? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה