חיזוק המערכת החיסונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/07/2009 | 08:43 | מאת: לאה

מתעדת ליסוע לטיול למקסיקו ולארה"ב.אבקש לדעת האם ניתן לטפל בחיזוק המערכת החיסונית כדי להמנע ככל האפשר מהדבקות במחלות כולל שפעת החזירים וכמה זמן מראש עלי להתחיל בטיפול.תודה.

לאה שלום רב, כמובן שניתן לחזק את מערכת החיסון ורצוי בעיקר בתקופה זו למי שנוסע לאיזורים כאלו. כדאי להתחיל כמה שיותר מהר כדי שהגוף יוכל להתגונן בפני הגורמים החיצוניים בקלות ובמהירות. הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט מומחה שיתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא הידועים כמחזקים את כל המערכות בגוף ואת מערכת החיסון בפרט. שבת נהדרת, אילן ללבניקוב.

28/07/2009 | 03:17 | מאת: אני

היי תקחי "שיטקר" זה טבעי ועוזר מאוד.גם לי יש בעיה וזה עוזר בהצלחה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה