שאלה בנוגע לתרופה טבעית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/07/2021 | 09:45 | מאת: ח

שלום רב יש לי שאלה עם אני לוקח שמן לחרדה לטיפול צמחי מרפא תחת ללשון ששמים 3 פעמים ביום 3 טיפות ורשום שזה מכיל פיגם גם בחמורים בין היתר אבל דיברתי עם החברה שעושה את השמנים והוא אמר שזה בכמות מאוד מאוד 0.01 זה לא רעיל גם עם אשתה את כל הבקבוק האם אפשר לסמוך או שצריך לקחת את הבקבוק לבדיקה ? איפשהו כי כבר לקחתי תקופה ואני מפחד שמא /נגרם אולי חלילה נזק

18/07/2021 | 10:04 | מאת: y

והאם יש חברה מסויימת או מקום שאפשר לשלוח בישביל שיבדקו את הבקבוק והתכולה וכמה ריכוז חומרי םיש בכל דבר וככה אדע ?

אני ממליץ להיוועץ בחברה שמכרה לך את המוצר.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה