תרופות טבעיות לגאוט חומצה א.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/04/2021 | 23:01 | מאת: ישראל

אשמח לתשובתך וככל שתרחיב תודה רבה מאד!

ישראל שלום, ניתן להקל על תסמיני גאון אך לשם כך אני ממליץ לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן נובעת החולשה ואז ניתן יהיה להתאים את התזונה וצמחי המרפא לחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף. כל מקרה לגופו, כיוון שחשוב להתייחס לתרופות הניטלות בכדי למנוע אינטראקציות מיותרות, אשמח לעזור מנסיוני כרוקח מומחה ברפואה טבעית.

27/04/2021 | 10:51 | מאת: ישראל

אודה לך אם תתן כמה דוגמאות/המלצות כלליות, ואני כבר אתייעץ עם הרוקח בבית המרקחת תודה רבה אציין כי רמת החומציה רק 9.0 מזה זמן רב

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה