ויטמין C לא חומצי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/07/2009 | 14:57 | מאת: נילי

שלום , אני נוטלת ויטמין C עם ברזל לשיפור הספיגה . עד כמה שידוע לי הברזל נספג טוב יותר בסביבה חומצית לכן הח. האסקורבית עוזרת . אך מה קורה אם נוטלים ברזל עם ויטמין C שאינו חומצי , האם זה ישפיע בדרך כלשהי על ספיגת הברזל? בתודה

נילי שלום רב, ויטמין C, לא חומצי בעל פעילות מהירה יותר, נשאר זמן רב יותר בגוף ונספג טוב יותר. בתוספת ביופלבנואידים יעיל יותר בהשוואה למרבית המוצרים המקבילים. צורה זו מומלצת במיוחד לסובלים מצרבת, בקע בסרעפת, אלרגיות, דליות רגליים, טחורים, סכרת. לחיזוק כלי הדם ולשיפור זרימת הדם ולמיטב ידיעתי גם עדיף כאשר נוטלים ברזל ליצירת סביבה חומצית יותר לאורך זמן בדם. שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה