לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/07/2009 | 00:39 | מאת: מיה

רציתי לדעת אם יש בעיה עם מסג' בשמנים אתרים לפני ניתוח , אם עלולה להיות לכך איזשהי השפעה . בנוסף אני נוטלת ויטמין C וסמבוכל . ושותה מדי יום תה צמחים כמו שוש קרח בגלל ליחה צמיגית ממנה אני סובלת , תה סמבוק ואסטרגלוס . האם יש משהו בעייתי ? הניתוח בהרדמה מלאה כמובן . בתודה...

מיה שלום רב, לאיזה ניתוח הכוונה? אם המסג' הוא ממש לפני הניתוח אז יש לשאול את הרופא המטפל ואם הוא מספר ימים או יום לפניו אז לא נראה לי שזה יכול להשפיע בצורה כלשהיא על הניתוח. שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה