כולסטרול ושומנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/06/2009 | 14:51 | מאת: אבי

שלום, אני בן 34 בעל משקל תקין-74 ק"ג וגובה 1.79 , לא מעשן, אין סיפור משפחתי של מחלות לב, לא נוטל תרופות אחרות. בחודש 3.09 תוצאות הבדיקות היו: CHOLESTEROL HDL-53 ,CHOLESTEROL LDL-162 CHOLESTEROL-252 TRIGLYCERIDES-189 לאחר טיפול תרופתי עם סימבסטאטין 20 מ"ג כחודשיים בחודש חמישי תוצאות הבדיקות היו: CHOLESTEROL HDL-44 ,CHOLESTEROL LDL-79 CHOLESTEROL-150 TRIGLYCERIDES-139 אך ה-ALT עלה מ-34 בחודש שלישי ל-49 וה-AST עלה מ-24 בחודש שלישי ל-32 לאחר הפסקת התרופה כחודש כעת 22.6 תוצאות הבדיקות הם: CHOLESTEROL HDL-40 ,CHOLESTEROL LDL-135 CHOLESTEROL-216 TRIGLYCERIDES-203 ALT-23,AST-22 לאחר ייעוץ עם אנדוקרינולוג אני לא ממשיך את הטיפול התרופתי ובמעקב. רציתי לדעת אם יש טיפול טבעי ויעיל (אם כן מהו) להורדת הכולסטרול והשומנים? בתודה מראש

אבי שלום רב, כמובן שיש טיפול טבעי לכולסטרול גבוה אך הוא כולל איבחון ותשאול נטורופטי ולאחר מכן התאמה של תזונה נכונה כולל פעילות גופנית מותאמת אישית בנוסף לצמחי מרפא אשר מנקים את הכבד ומשפרים את פעילות מערכת העיכול ואת שריפת השומנים בדם וניקוי הגוף מהפסולת והרעלים. הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיסייע לך לשמור על גופך בריא וללא צורך בתרופות לאורך זמן רב, בהצלחה ושבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

21/07/2009 | 13:00 | מאת: מוטי מקונן

כן, יש טיפול טבעי ויעיל מאוד! אומגה 3 צמחית על בסיס צמח המרווה. מגובה במחקרים קליניים. אני מצרף לך עדות של לקוחה http://www.youtube.com/watch?v=_hjtphewG0Q לפרטים: www.omega3marva.co.il מוטי 054-5855460 דוד 0502232937

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה