פצעי מוגלה בישבן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/06/2009 | 05:55 | מאת: דודי

שלום רב. כבר מזה תקופה לא קטנה יש לי פצעי מוגלה על הישבן, תמיד הזנחתי את זה אבל עכשיו זה כבר מציק. ישנם פצעים שמתפוצצים ויוצא מהם נוזל הדומה למים. (לפעמים יש אותם על הפנים בצורה קטנה יותר) בהתחלה לא הרגשתי כלום, אבל היום כשאני יושב אני מרגיש אי נוחות. אני דיי מתבייש ללכת לרופא, האם ישנה אפשרות לטפל בזה בעזרת משחה והאם כן איזו משחה. תודה רבה.

דודי שלום, לדעתי יש לבדוק את נושא הפצעים בצורה יסודית על ידי נטורופט מומחה שיתאים לך תזונה וצמחי מרפא לטיפול בבעיה מהשורש כדי שלא תחזור בעתיד, בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה