פטריות הקיסר-תוסף מזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/06/2009 | 00:43 | מאת: שריה

שלום לך יש לי היצרות של 90% בעורק ימני יורד ואני מתוכנן למעקפים,האם מוכר לך התוסף שעשוי מפטריות הקיסר? ומה עלי לחעשות אם אני רוצה לצרוך תוסף מזון שאמור לנקות לי את העורקים וכלי הדם כדי למנוע את הניתוח(לא בא לי עליו)

שריה שלום רב, הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיבדוק אותך בצורה יסודית ויתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא המתאימים לך. בכל מקרה, אם הרופא המומחה יעץ לך על ניתוח אז כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר ומומלץ לעשות כדבריו. בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה