טיפול בדרכי השתן, ומשחה לכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/10/2020 | 14:35 | מאת: סופיה

שלום וחג שמח לאילן, בבדיקה שעשיתי בדרכי השתן גילו שיש לי דלקת הציעו לי אנטיביוטיקה ואני מסרבת לקבל לכן מבקשת לדעת איזה טיפול לא קונבנציונלי אפשר לקבל, השוק מוצף בהצעות כמו חמוציות בכדורים ובשתייה ואני מבקשת ממך איזה לקחת ,והעיקר שיהיה גם יעיל בנוסף אבקש המלצתך למשחה לכאבי שרירים שמתחתי ניסיתי טראומיל ארניקה של לייף אבל זה לא עוזר מספיק מודה לך מאוד מאוד סופיה

סופיה שלום, חשוב לקחת פרוביוטיקה כדור אחד ליום, אני ממליץ על ביו 25 של סופהרב. כמו כן, מומלץ לקחת ויטמין סי במינון 1000 מ"ג פעמיים ביום וכדורי חמוציות של אלטמן במינון כדור פעמיים ביום. לגבי גב, מומלץ למרוח ג'ל הנקרא פרסקינדול, הרבה בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה