חשוב מאוד -עייפות כרונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/06/2009 | 11:27 | מאת: אילן

שלום.. הייתי בחנות עדן באזור תעשייה בפולג ""והמלצת לי ללכת ליעוץ נטורופטי "" מכיוון שאני סובל מעייפות כרונית ואז ראיתי בחנות ויטמנים נטורופטית סיפרתי לה את המקרה שאני רק סובל מסינוסים ומחיצה עקומה ועשיתי מעבדת שינה ולא מצאו כלום היא שאלה עם הבדיקות דם בסדר אמרתי לה שכן ואז היא הביאה לי אנרגי' מאקה לפני ארוחה בצוהריים לקחת וGREEN MAGMA איך שאני קם ו LIQUID CAL-MAG בערב... אני לוקח את-זה כבר שבוע וחצי ויש שיפור רק ב 30% האם השילוב הוא טוב לפי דעתך ? והאם נטורופת עושה עוד בדיקות מלבד לשאול שאלות כדוגמא מה סדר האכילה שלי כפי שהנטרופת בחנות שאלה???? תודה רבה...

אילן שלום, ראשית כל כאשר מדובר ביעוץ נטורופטי הכוונה היא ליעוץ אישי ומעמיק הנעשה על ידי איבחון ולאחר מכן מתן של המלצות לטיפול טבעי ולא על רגל אחת בחנות טבע. חלק חשוב מהיעוץ הוא תשאול נכון ומדוייק של המטופל הנעשה בקליניקה. השילוב שניתן לך הוא טוב אך יש להתאים גם תזונה נכונה ושילוב של פורמולות צמחיות למצבך ולכן הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופט מומחה ויסודי יותר, בברכה, אילן ללבניקוב רוקח ונטורופט 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה