עייפות כרונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/06/2009 | 13:47 | מאת: אילן

שלום.. אם אני סובל מעייפות כרונית והייתי במעבדת שינה ולא אובחן שום דבר אך יש לי סינונים עם מחיצה עקומה שמאלה האם זה הגורם לעייפות ?והאם ניתן לקחת איזה שהם ויטמנים(ראיתי שהמאקה לפי הודעות מעורר האם זה טוב גם בשבילי) למנוע עייפות או ויטמנים אחרים ???כי זה משבש לי את המהלך היום גם לאחר פעילות ספורטיבית מרגיש עייף. תודה ויום טוב

אילן שלום, הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי אשר יאבחן היטב את מצבך וכך ניתן יהיה לפתור את הבעיה מהבסיס על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא מתאימים, בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה