מאקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/06/2009 | 13:41 | מאת: יוסי

שלום רב! הייתי מעוניין לדעת כמה זמן מהרגע שלוקחים את המאקה מתחילים לראות שינוי בעירנות בריכוז ועוד בממוצע כמה ימים אחרי? דבר שני מהן היתרונות של LIQUID CAL-MAG האם קניית מאקה בחנות ''טבע'' זה בסדר ? תודה רבה

יוסי שלום, ראשית כל יש להזהר בלקיחת המאקה, שכן הוא לא מתאים למי שסובל מסרטן הפרוסטטה ולנשים מסרטן השד(או היסטוריה משפחתית לכך). יש לבדוק כל אדם לגופו של עניין. ההשפעה אמורה להתחיל תוך שבוע-שבועיים. הסידן הנוזלי מצויין בספיגתו ובזמינותו לעצמות יותר מאשר בכדורים. אין בעיה בקניית מאקה או כל צמח מרפא אחר בחנות טבע כל עוד המוכר מודע לסכנות ולאינטראקציות השונות הקיימות בין צמחים לתרופות, בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה