השפעת תהליך ניקוי רעלים בכבד על פעילות תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/06/2009 | 11:51 | מאת: טל

אילן שלום -האם לתהליך ניקוי רעלים ברפואה משלימה המבצעת "ניקוי", כבד יכולה להיות השפעה המגבירה פעילות או מפחיתה פעילות של תרופות נלקחות במיוחד פסיכיאטריות כמו למיקטל וליטיום .והאם תהליך זה עלול להתפרצות תופעות לוואי של תרופות נלקחות כמו תסמונת סטיבן ג'ונסון.

טל שלום, כמובן שלכל טיפול טבעי שעושים יש השלכות על תרופות ולכן מומלץ לעבור טיפולים טבעיים אצל אנשי מקצוע המומחים לכך ועדיף בעלי ידע בתרופות, שכן ישנן אינטראקציות רבות בין תרופות לצמחים ויש להזהר מהן. הייתי ממליץ לך לקבוע עם איש מקצוע המומחה גם לרפואה טבעית בכדי לבדוק באופן אישי את ההשפעות השונות, בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה