שימוש בתרופה בשם ורומאל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/05/2009 | 13:10 | מאת: אור

היו לי יבלות באזור של הבטן התחתונה השתמשתי במשחה בשם ורומאל לאחר שביקרתי אצל רופא עור. הטיפול העלים לגמרי את היבלות, אולם השאיר לי כתמים בעור כמו לאחר כויה. התייעצתי עם רופא העור שלי והוא אמר לי שהכתמים יחלפו מעצמם. עברו כבר חודשיים ואין שיפור...מישהו יודע מה אפשר לעשות? הכתמים הם משהו נורמלי אחרי שימוש במשחה?אני נואשת!

אור שלום, הטיפול היה נכון אך כנראה שתופעות הלוואי לא הוסברו במהלכו, כיוון שהחומר הפעיל בתרופה יחסית חזק ויכול לגרום לכתמים כגון אלו. לתיקון הכתמים יש למרוח קרם על בסיס טבעי המכיל קלנדולה,אלוה ורה, קמומיל ושמן שקדים. ניתן למרוח לפחות 3-4 פעמים ביום וזה אמור להחזיר את העור למצבו התקין. קיימות מספר חברות כגון WELEDA או HEEK המספקות תכשיר דומה לזה, בהצלחה ושבוע טוב, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה