שמן אתרי לימון ושמן אתרי אורגנו פראי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/04/2020 | 17:53 | מאת: G

שלום, האם מותר להשתמש בשמן אתרי לימון בשביל הבהרת שיניים, כלומר לשים טיפת שמן על המברשת ולצחצח? האם זה לא יפגע באימייל השיניים או החניכיים? האם מותר למרוח שמן אורגנו פראי על ציפורן עם פטרת ברגל או לחילופין לשתות טיפת שמן במים? האם צריך למהול את השמנים האלו במשהו אחר לפני שימוש בהם? תודה

שלום רב, שמן לימון לא מומלץ למרוח כיוון שהוא חומצי ועלול לפגוע בשיניים. לגבי שמן אורגנו, ניתן לשתות 3 טיפות בכוס מים פעם ביום ובנוסף למרוח על הציפורניים, מומלץ לדלל 10 טיפות בכף שמן שקדים/חוחובה.

08/05/2020 | 11:41 | מאת: G

ואם מדובר על טיפת שמן אתרי לימון על המברשת למשל משך זמן קצר מאוד פעם לחודש, גם לא מומלץ?

01/06/2020 | 14:59 | מאת: G

מה לגבי בזיליקום טחון על המברשת?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה