עור פנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/03/2020 | 17:46 | מאת: מרים

שלום רב, האם ישנם חומרים טבעיים (להבדיל מלקנות אצל קוסמטיקאית ),שידועים כאילו שעושים עור פנים חלק ונקי? קניתי תכשירים טבעיים אצל קוסמטיקאית לא עשה הבדל רציני. יש לי שחורים על הפנים ,,,די הרבה,,,זה מה אני רוצה להעלים. תודה רבה

מרים שלום, הטיפול בבעיות עור כולל שימוש הנוזל שטיפה חיצוני הנקרא acnil wash ולאחר מכן מומלץ למרוח תחייב של אותה החברה acnil lotion. הטיפול פנימי אני ממליץ על תמצית צמחי מרפא המסייעים בחידוש תאי העור וטהור העור מבפנים הנקראת B Clear, לוקחים 40טיפות פעמיים ביום בקצת מים. לפרטים נוספים על הצמחים באתר https://buymeherbs.com/

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה