קולגן אבקה האם יש משמעות לשתות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/01/2020 | 22:26 | מאת: ויקטוריה

39 התחלתי לשתות קולגן באבקה עם ויטמין סי האם יש לזה משמעות בעניין שיפור מצב עור הפנים והאם הגוף ישתמש בו ישירות או תחילה יפרק אותו לחומצות אמינו ואז ייצור מהם קולגן מחדש שבו ישתמש לצרכי העור. מהו הזמן המומלץ לשתות אותו בוקר לפני האוכל או לפני השינה שעתיים לאחר האוכל ומתי רואים בממוצע את התוצאה?

ויקטוריה שלום, את הקולגן ניתן לקחת לאחר הארוחה עדיף בבוקר/ צהריים. הקולגן מחזק את העור ומחזיר לו את גמישות, לגבי התוצאות זה תלוי באיכות המוצר והכושר הספירה בגוף.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה