פוליפ במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/05/2009 | 12:10 | מאת: כוכבה

שלום אילן, בבדיקה שערכתי אצל ר.א.א.ג. נתגלה אצלי פוליפ במיתרי הקול, הופנתי למכון דיבור וכשזה לא יעזור ניתוח להסרת הפוליפ אני צרודה ולעיתים נעלם לי הקול. מלבד זה אני לא נושמת דרך האף כ- 5 שנים הרופא המליץ לי על ניתוח. טיפות אף כבר לא עוזר לי. יש עוד בעיה אחת הייתי רוצה לשאול אותך דרך הטלפון. אודה על תשובתך.

20/05/2009 | 15:06 | מאת: אילן

כוכבה שלום רב, ניתן לסייע לך במצבים אלו על ידי צמחי מרפא לפני הניתוח, אשמח לעמוד לרשותך במס: 0528077713 שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה