כדורים הומופאטיים מחברת Hylands

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/04/2007 | 22:18 | מאת: מיקה

שלום רב, חברה הביאה לי מארה"ב ערכת ילדים (kids kit) עם כדורים הומופאטיים לטיפול בבעיות שונות של ילדים: שיניים, גזים, צננת וכו'. האם אתם מכירים את החברה , האם מומלץ? איך ניתן לברר פרטים על הכדורים? והאם יש סכנה בלקיחתם?

שלום מיקה ותודה על שאלתך, לא ידוע לי כל מידע על המוצר שאת שואלת עליו. ייתכן וחברתך תוכל למסור לך פרטים נוספים מנסיונה האישי או לחלופין את יכולה להיכנס לאתר של החברה הנ"ל ולקרוא עליו שם. ערב טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה