צמח הטיליה בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/05/2009 | 12:35 | מאת: טלי

שלום לפי מה שהבנתי צמח הטיליה הוא טוב לשיעול עם ליחה, על כן הרתחתי סיר ושפכתי לתוכו את כמות מכובדת של הצמח.. נתתי לזה לרתוח טוב טוב... קיררתי ואז שתתי. לאחר מיכן עלו לי כל מיני ספקות לגבי כמות הריכוז שאולי היא גדולה מידי עבוד אישה בהריון, ועל כן אני פונה אליך להתיעצות. מה הכמות המומלצת ומה עליי לעשות?? אני בחששות. בכל אופן השיעול טורדני מאוד בלילות ומעיר אותי בשינה עם חנק . ליחה מפריעה מאוד. תודה רבה

20/05/2009 | 14:36 | מאת: אילן

טלי שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה להשתמש בצמח בהריון, אך הייתי נוקט משנה זהירות וממליץ לך בזמן ההריון להשתמש בסירופ הומיאופטי מצויין לשיעול עם ליחה הנקרא R8 הומיאופטי של חברת RECKEWEG יש לקחת כף 3 פעמים ביום לטיפול ולאחר יום-יומיים השיעול עובר, בהצלחה ושבוע נפלא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה