אוניה דה גטו בחו"ל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/05/2009 | 14:30 | מאת: ליאן

שלום רב, ביתי ננשכה בתיאלנד ע"י קוף והומלץ לי לומר לילדה להשתמש בתכשיר זה. האם ידוע לך מנסיונך שניתן להשיגו בתילאנד? ואם כן כיצד הוא נקרא שם כדי שתוכל לקנות וכבר להתחיל להשתמש. במידה ואיננו קיים שם מה כן קיים לחיזוק המערכת החיסונית ואנטי דלקתי? כיצד הוא נקרא? והוראות לשימוש. בתודה מראש ליאן

ליאן שלום רב, הייתי ממליץ לך להפנות את בתך לבית החולים, שתקבל טיפול מתאים ושם גם יוכלו לבדוק אם היא זקוקה לאנטיביוטיקה או חיסון. קצת קשה לייעץ במצב כזה בי לקבל פרטים נוספים, תוכלי ליצור עמי קשר בטלפון: 0528077713 ואשמח לסייע לך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה