שיעול לתינוק בן 9 חודשים והריאות נקיות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/07/2019 | 14:59 | מאת: שיעול שלא נותן לישון תינוק בן 9 חודשיים

שלום רב התינוק שלי בן 9 חודשים משתעל כבר מעל חודשיים הרופא אומר שהריאןת נקיות ואין מה לעשות אל הוא בקושי יכול לישון עם השיעול בבית מרקחת הביאו לי סירופ בשם הומיאו טוסין השאלה אם מותר לגיל שלו ? כי כתוב מגיל שנתיים ? ואם יעזור לו?

שלום רב, את הסירופ הנ"ל נוטלים מגיל שנתיים. לתינוקות קטנים יותר מומלץ לקחת טיפות הומיאופטיות הנקראות R9 JUNIOR של דר. רקווג מומלץ לתת 5 טיפות פעמיים ביום באוכל, הרבה בריאות, אילן.

31/05/2023 | 07:47 | מאת: הדר

היי אילן, מה ההשפעות של לתת הומיאו טובים לתינוק בן 8 חודשים? זה מסוכן? היה לי את הסירופ בשביל הילד הגדול שלי ובטעות נתתי לתינוק שלי בלי לוודא מאיזה גיל מותר ועכשיו אני מודאגת. נתתי בערך כפית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה