קנדיד אמזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/04/2009 | 14:51 | מאת: רוית

אני סובלת מתסמינים מאוד קשים שמקורם החלו מקנדידה כמובן שהגעתי למטפל ואנו מטפלים בכך אבל שאלתי האם קנדיד אמזון יכול לגרום לתופעות לוואי בזמן השימוש האם יתכן החרפת סיפטומים בעוצמות קשות כי אני סובלת מכאב מאוד קשה אודה לתשובה

רוית שלום, קודם כל חשוב ביותר להתאים תזונה נכונה לטיפול בקנדידה ולא מספיק לקחת תרופות טבעיות, שכן הגוף זקוק למרכיבים הטבעיים בכדי להתחזק ולחסל את הפטרייה. לגבי הקנדיד אמזון, כמובן שייתכנו תופעות לוואי(כפי שיכול לקרות בכל תרופה טבעית אחרת), ויש לבדוק על מטופל בפני עצמו ולראות אם אין רגישות מסוימת לצמחים שבפורמולה הנ"ל. אם את מרגישה החרפה קשה, קודם כל הפסיקי מיידית את שימוש בפורמולה ותני לגופך זמן לנקות את עצמו ממנה. ישנם צמחים אחרים לטיפול בקנדידה בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כלשהן, תוכלי לשאול את המטפל שלך וגם אני אשמח לסייע לך בכך, בהצלחה ואל דאגה יש פתרון גם לקנדידה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה