עייפה ונואשת לשינוי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/04/2009 | 19:16 | מאת: נועה

שלום רב. אני בת 25, בריאה בגופי ונפשי, שומרת על כושר ותזונה באוזנת ובריאה (טיבעונית אבל מאוד מקפידה על כל רכיבי התזונה ובדיקות דם תקינות), ישנה 8 שעות בלילה, לא נוטלת שום תרופות, עובדת ולומדת. מאז גיל ההתבגרות אני סובלת מעייפות כרונית, במיוחד בבוקר ובצהריים,עם ובלי כאבי שרירים. בגיל 16 היה לי מונוקליאוזיס וחלף. נסיתי את הטיפולים הבאים: 2 דיאטות בנות 4 חודשים כל אחת לטיפול בקנדידה. הראשונה עזרה מאוד והשניה לא השפיעה. דיקור בן 9 מפגשים התמקד בהגברת הצ'י. מאוד עזר (יותר עירנות וחדוות חיים, פחות שעות שינה) אבל המצב חזר לקדמותו עם תום סדרת הטיפולים. טיפול בדיקור בן 4 מפגשים אליו אני הולכת כיום לא עוזר לי בכלל בנתיים. אני מרגישה תשושה. מה לעשות? מה לנסות? אני זקוקה להמלצות, כיוון ועזרה, אני מוכנה לנסות הכל. תודה, נועה

02/05/2009 | 10:52 | מאת: דר' יהושע אלבז (N.D)

שלום מונו בעבר יכול להעיד על חוסר תיפקוד מושלם של הכבד, התפרצויות של וירוסים EBV או CMV לכן עליך לדאוג לחזק כל הזמן את הכבד. ההמלצה היא ליטול את פורמולת הדטוקסי קר של חברת נוטריקר וספיישל טו של חברת NOW בברכת רפואה שלמה יהושע

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה