שאלה בנוגע לבעיה בעור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/04/2009 | 17:30 | מאת: mozart

לאילן שלום רב, לפני מספר שבועות חשתי בגוש קטן בפי הטבעת.החשד היה שמדובר בטחורים. ואולם רופא כירורג- פרוקטולוג מומחה שבדק אותי קבע שאין לי טחורים אלא מדובר בחלקת עור קטנה והדיאגנוזה שלו הייתה: Anal Skin Tag. הוא טען שעדיף להשאיר זאת כך. שאלתי: האם ישנם תכשירים או שמנים היכולים לצמצם או אפילו להעלים דבר זה? אני שואל זאת כיוון שראיתי מספר פירסומים המדברים על נוסחאות של שמנים שונים שיכולים לעזור בצימצום או בפתרון הבעיה. אציין שהרופא רשם לי משחה בשם Dermacombin לשבוע ימים בגלל מצב דלקתי באיזור המדובר. בתודה מראש.

שלום רב, לדעתי המומחה צדק באבחנה, אך תמיד ניתן לנסות את הרפואה הטבעית ללא תופעות לוואי. אני ממליץ על משחה טבעית המכילה את הצמחים הבאים: קלנדולה, הממליס וסטלריה. יש למרוח 3 פעמים ביום באיזור המדובר. בהצלחה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה