חומצה אלפא תחושת בערה בגוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/04/2009 | 21:38 | מאת: א

שלום אנני חולה בסכרת אבל אני סובלת מתסמינים נורולוגים כגון תחושת שריפות בגוף כמובן שעברתי בדיקות מקיפות והוחלט כי אני סובלת מפיברומיאלגיה התחלתי חומצה אלפא בניסיון אולי להקל עלי אבל הופתעתי שלאחר 3 שבועות חלה החמרה בסיפטומים וכעת לאט לאט ההחמרה מתחילה לסגת בהדרגה האם יתכן שחומצה אלפא ליפואית גורמת בהתחלה להחמרה שנית האם נתקלתם במצבים שקנדידה גרמה לתחושת בערה שריפה בגוף ברמות קיצוניות מאוד תודה רבה

א שלום רב, הרפואה איננה מדע מדוייק והכל ייתכן באומנות הריפוי כך שהתופעה שציינת בהחלט סבירה במצבך. גם הקנדידה גורמת לתחושות לא נוחות רבות בגוף וזו יכולה להיות אחת מהן. הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם את צמח הכורכום והאסטרגלוס אשר מחזקים את מערכת החיסון ומטפלים בקנדידה בצורה מהירה וטובה, חג שמח ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה