שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/04/2009 | 22:08 | מאת: אורח

שלום. האם מותר לקחת ביחד תוספי תזונה אלה של סולגר:כורכום,בוסווליה,ברומליין.וגם פרוביוטיקה אחד ביום ביחד איתם. זה הומלץ לי כדי לטפל בכאבי פרקים וגידים שניגרמו לאחר תחילת טיפול אנטיביוטי.הפרקים כואבים,קרים.אדומים ושורפים כשקר.הוורידים מתנפחים,הידיים כואבות בקור.יש חשד לרינו. כל אלה תופעות חדשות שהתחילו בהדרגה מיד עם תחילת לקיחת אותה אנטיביוטיקה שליפני 8 חודשים כשנילקחה בפעם הראשונה לא גרמה שום נזק. מה אתה חושב על זה?והאם זה תקין לקחת את כל אלה בו זמנית? תודה

אורח שלום, אין כל מניעה לקחת את התוספים הללו שציינת ביחד. הם מצויינים לטיפול ולמניעת דלקות פרקים ולחיזוק מערכת החיסון בכלל. הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט שיתאים לך תזונה נכונה שתנקב את גופך מהרעלים שצברת כתוצאה מהאנטיביוטיקה ולניקוי הכבד כמו גם צמחי מרפא לחיזוק שאר מערכות הגוף, בהצלחה וחג שמח ובריא, אילן ללבניקוב, יעוץ רוקחי ונטורופטי, 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה