שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/03/2009 | 01:41 | מאת: אני

שלום רב אובחן אצלי "דלקת במעי הדק דלקת מאוד מאוד עדינה ופשוטה,דיי דומה בתמונתה בקפסולת המצלמה שעשיתי,לקרוהן-אך יש המון ניגודים לכך כיוון שיש לי איבוד חלבון עקב תת הספיגה,וחוסר ברזל.בביופסיה הרופא כינו את המצב באופן קל מאוד "רירית מכוייבת מודלקת במעי הדק". אני מטופלת ע"י רב נתורופת והוא נתן לי את הכדורים הטבעיים הללו:אל גלוטמין,אוליגוטיב 11 2 14 ,אומגלין,שיטקר 2 ביום,פרופרגיל 3 ביום,מגנזיום ציטראט(כשכואב מאוד לקחת). כיום אני רואה תוצאות לאחר של כמעט שנה טיפול אך מידי חודשיים לערך מצבי משתנה ואני סובלת מאוד מאמון גזים,וכוס מים בטמפרטורה קרה ממש כורב לי,וגם חמה אני חשה. -נמצא אצלי חיידק אליקובטר ממזמן ולא עשיתי שוב בדיקת נשיפה בכדי לראות אם הוא קיים. שאלתי היא האם הכאבים שחזרו הם נובעים ייתכן מחיידק האליקובקטר? והאם ניתן להוסיף משהו בתרופות הטבעיות שיכול להרגיע את כאביי הנוראיים בימי הכאב?(אני חשה כאבי גזים בעיקר,בצד שמאל של הבטן. -מבחינת הרפואה הרגילה כל הרופאים נתנו לי דברים נוראיים ואיומים,שרק החמירו את מצבי. תודה רבה.

שלום רב, הטיפול שקיבלת מהרב הוא מצויין ולדעתי שומר על מצבך הבריאותי בצורה טובה ואף מונע מחלות. הכאבים ותחושות אי נוחות במערכת העיכול עשויות לנבוע מהחיידק E.PYLORI ולכן הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם צמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסון כגון אכינצאה, אוניה דה גאטו, אסטרגלוס ומרווה. ניתן לקנות כמוסות המכילות צמחים אלו או להכין בבית מרקחת טבעוני. יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום לטיפול. למניעה לוקחים פעם ביום לאחר הארוחה. להרגעת הגאזים והעיכול אני ממליץ על חלטית צמחי מרפא המכילה:אניס, שומר, מנטה וקמומיל. יש לשתות כוס מהחליטה פעמיים ביום לפני הארוחה. בהצלחה וחג פסח שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה