תת פעילות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/03/2009 | 14:55 | מאת: גלי

אני בת 25 מטופלת כבר 3 חודשים באלטרוקסין והבלוטה שלי מאוזנת.כדור של 75 מאזן אותי אך גורם לי לדפיקות לב מואצות ולהרגשה לא טובה בחזה ולכן ירדתי לכדור של 50 מה שהפסיק לי את הדופק המואץ אך אני שוב מרגישה כמו סמרטוט.אני עייפה פיסית ונפשית ללא כל חיוניות.האם משהו יכול לעזור לי ולהזרים לי אנרגיה מבלי שיפגע לי בבלוטת התריס ובטיפול שאני מקבלת? המון תודה.

גלי שלום, ניתן לעזור לך בצורה טבעית על ידי התאמה של תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר מאזנים את המחזור ההורמונלי ומחזירים את החיוניות והאנרגיה לגוף ללא תופעות לוואי. אשמח לעמוד לרשותך, חג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה