גידולי שומן תת עורי בקרקפת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/03/2009 | 14:42 | מאת: מלודיה

שלום רב, בקרקפת שלי קיימים הרבה גידולי שומן תת עוריים. אחד גדל במיוחד ומתחיל להציק לי, גם מהבחינה האסטטית וגם הרגשת לחץ וכאב עמום באזור. איני רוצה התערבות כירורגית ולכן שאלתי האם לרפואה המשלימה יש פתרון לבעיה באופן כזה שיעלים את הגידולים או יצמק אותם. אני מבקשת לציין שאני חולה בטרומבוציטופניה(מיעוט טסיות דם), זו גם הסיבה שאני נמנעת מכל התערבות כירורגית. אודה לתשובתכם המלומדה.

מלודיה שלום, קצת קשה לענות על שאלה כזו בפורום ללא שאלות נוספות ואיבחון אישי(גם נטורופטי). הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי/הומיאופטי ואז ניתן יהיה להשיב לך על שאלותיך בצורה מעמיקה יותר. בהצלחה וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה