קו אנזים Q10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/03/2009 | 00:24 | מאת: h

שלום קראתי שקו אנזים Q 10 טוב במניעת מחלות לב וטוב לאנשים שכבר חולים במחלות אלו. רציתי לשאול, האם יש מידע רפואי מבוסס שזה נכון? ועוד שאלה, האם יש בדיקת דם שיכולה לגלות את רמת הQ 10 אצל אנשים? כי אני רוצה לקחת את זה כתוסף תזונה אך אינני רוצה לקחת כשלא ידועה לי אם רמתו נמוכה אצלי... אודה לך על כל פרט בנושא

23/03/2009 | 09:07 | מאת: סולגארית

הי, מצ"ב לינק לסקירת מחקרים על Q10. http://www.solgar.co.il/?CategoryID=225&ArticleID=819 הרבה בריאות

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה