רגישות למשחות אגיסטן או לימסיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/11/2018 | 14:37 | מאת: רותם

ל כבוד אילן ללבניקוב שלום רב הייתי אצל רופא עור ואמר שיש לי פטריה בכף הרגל.נתן לי משחת אגיסטן למריחה שמאד צרבה לי ברגל ומשחת לימסיל שצרבה עוד יותר.כנראה האזור מאד רגיש שם.מה מומלץ לעשות? האם יש טיפול אחר שאפשר לעשות?

רותם שלום, ישנן משחות טבעיות מומלצות כגון משחה על בסיס שמן עץ התה או משחת קלנדולה אשר מרגיעות את העור ומונעות גירויים ואדמומיות, יש למרוח פעמיים ביום לאחר המקלחת, שבוע טוב ובריא, אילן.

רותם שלום, ישנן משחות טבעיות מצוינות למטרה זו על בסיס שמן עץ התה וצמח הקלנדולה, מומלץ למרוח פעמיים ביום לאחר המקלחת, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה