לוקחת תוסף ל גלוטמין פעם ביום יומיים כבר, לחיזוק מערכת חיסונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/10/2018 | 13:57 | מאת: לילי

רציתי לדעת כמה כדורים לקחת של ל גלוטמין ביום וכמה זמן יקח עד שיחזק את המערכת חיסונית שלי בינתיים לוקחת יומיים פעם ביום

לילי שלום, המינון המקובל של ל גלוטמין הוא כמוסה אחת ביום לאחר הארוחה. לחיזוק מערכת החיסון ומניעת שפעת ודלקות הייתי ממליץ לך על שילוב של הצמחים: אוניה דה גאטו, סמבוק שחור, ריישי, אסטרגלוס כתמצית תיקנית. יש לקחת 40 טיפות פעמיים ביום למניעה כל החורף, לטיפול לוקחים 40 טיפות 4 פעמים ביום בקצת מים, לפרטים נוספים על צמחי המרפא באתר www.alternativypharmacy.com הרבה בריאות, אילן.

16/10/2018 | 10:17 | מאת: לילי

היכן ניתן לקנות את התמצית הזאת ?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה