טיפול בפטריה על הלשון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/03/2009 | 00:35 | מאת: אורי

שלום, ישנם חומרים ("קונבנציונאליים" או אלטרנטיביים) לטיפול בפטריה על הלשון? ללא חומרים זה בדר"כ עובר לבד? תודה.

אורי שלום רב, הפטריה גדלה במקום שיש לה מצע טוב לגדול, בדרך כלל כשמערכת החיסון חלשה ומאפשרת זאת. הטיפול התרופתי הקונבנציונלי יחליש את הכבד, ימלא את הגוף ברעלים ויגרום בסופו של דבר למצע נהדר לגדילת הפטרייה. כך שיש לקחת בחשבון את הסיכון לפגיעה בכבד עם לקיחת התרופה, אולי הפטרייה תעלם, אך סביר להניח שהיא תחזור שוב. אני ממליץ על טיפול נטורופטי קל ומהיר ובעיקר ללא כל תופעות לוואי, ישנם בשוק מספר מוצרים הבאים בצורה של ספריי לפה על בסיס צמחי מרפא ו/או חרובים אשר מחזקים את מערכת החיסון ומסייעים לגוף להפטר מהפטרייה לצמיתות כמו גם למנוע את חזרתה שוב. כולם טובים באותה המידה, יש להשתמש במספר לחיצות לתוך הפה כמה פעמים ביום והתצאות מהירות וטובות, שבת נהדרת, אילן ללבניקוב, ייעוץ רוקחי ונטורופטי, 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה