הגוף מקורר בקייץ ללא חום ושיעול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/09/2018 | 01:43 | מאת: סיון

כבר חודש אני מקורר ללא חום ללא שיעול בדיקת דם וצילום חזה לא מצאו ממצא רגיש למזגן לרוח ולמשבי רוח הכי קלים כפות הרגליים קרות לפעמים גם הרגליים סובל מאוד מה עושים?מה יש לי? תודה מראש זה לא נראה כמו מחלות חורף זה קצת שונה

שלום רב, כיוון שאין ממצאים בבדיקות שעשית, הייתי ממליץ לך לעשות אבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה לדעת מה השורש לסימפטומים ולהתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא לטיפול בבעיה, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה