הרגשת שובע

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/02/2009 | 21:54 | מאת: ד

אני בחודש 6 להריון ואחרי כל ארוחה אפילו הכי קטנה אני מרגישה שבעה אפילו מפוצצת. תחושה זו עוברת רק לאחר זמן רב מאד שאז אני מוצאת את עצמי רעבה מאד. אשמח להמלצה למשהו, טבעי או לא, אבל שמותר בהריון, שיעזור לי להעביר את תחושת ה"התפוצצות" הזו מהר יותר.

שלום רב, ראשית כל יש לשתות הרבה מים(לפחות 8 כוסות ביום), כדי לשפר את פעילות מערכת העיכול ואת ספיגת המזון בגוף. בתקופת ההריון אני ממליץ על פירות יבשים לשיפור העיכול ואם זה לא עוזר הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך שיתאים לך טיפול מתאים ותזונה אישית, בהצלחה ושבוע נפלא, אילן ללבניקוב, ייעוץ רוקחי ונטורופטי, 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה