שיטקר של טבעוני

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/02/2009 | 19:35 | מאת: תמר

שלום, אני בהריון ראשון, שבוע 14. נטורופתית שהייתי אצלה לאחרונה המליצהעל כמוסות שיטקר של טבעוני לחיזוק המערכת החיסונית. לדברי החברה מדובר בכמוסות שמכילות תמצית פטריות בלבד. האם אתם מכירים את המוצר ויודעים אם אכן מותר לקחת אותו בהריון? תודה, תמר.

תמר שלום רב, בתקופת ההריון וההנקה אני תמיד ממליץ להתייעץ עם אנשי מקצוע המומחים בתחום ולא מהמלצת חברה או שכנה. ישנם צמחים המותרים לשימוש אך יש לנקוט משנה זהירות ולברר לפני כן עם רופא/רוקח מומחה לצמחי מרפא. לא הייתי ממליץ לקחת את השיטקר בהריון, ניתן לקחת הומיאופטיה שעובדת מצויין לאחר ייעוץ הומיאופטי וללא תופעות לוואי. אשמח לעמוד לרשותך, חג שמח וכשר, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה