מאקה לאשה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/02/2009 | 10:24 | מאת: etibar

שלום,אני בת 56 ברצוני לשאול אם מאקה לאשה מתאים למי שסבלה בעבר מפפילומה ? כמו כן לאימי כאבים עזים בעקבות סדק בעמוד שידרה (ושחמת כבד ) האם יש לך להציע נוגד כאבים חזקים ללא תופעות לוואי? תודה מראש

שלום רב, הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ נטורופטי אצל איש מקצוע, כיוון שיש לשאול שאלות נוספות ולהתאים לך באופן אישי את הטיפול שיעזור לך בצורה יסודית. בכל מקרה אני לא ממליץ לקחת את צמח המאקה למי שהייתה בעבר איזו שהיא בעיה רפואית בלי לשאול איש מקצוע המומחה בתחום. לטיפול בכאבים של אמך יש לפנות לייעוץ ברפואה הסינית שעובד מצויין בנושא זה. ניתן גם לשלב ארניקה הומיאופטית בדילול של 30ch בטיפות. יש לקחת 10 טיפות כל 3 שעות לטיפול לפני האוכל, למניעה לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום, בהצלחה ושבת נהדרת, אילן ללבניקוב, ייעוץ רוקחי ונטורופטי 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה