תשובה חיובית במשטח גרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/02/2009 | 15:58 | מאת: חנית

שלום אילן , לאחר משטח גרון לבני בן ה-7 קיבלנו תשובה שיש לו חיידק . היום התחלנו טיפול באנטביטיקה מסוג מוקסיוויט , האם הטיפול נכון לסוג החיידק הזה (סטרפטקוקוס) או שצריך להחליף לרפאפן? תודה

חנית שלום, הטיפול שהומלץ לו נכון לפי קביעת הרופא. ניתן כמובן לחזק לו את מערכת החיסון על ידי צמחי מרפא כמו האכינצאה,פרופוליס ואוניה דה גאטו. יש להוסיף לטיפול גם אצידופילוס לילדים באבקה ולאחר מכן להמשיך בצמחי מרפא למניעת דלקות גרון, הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט שיתאים פורמולה אישית, בהצלחה ושבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, ייעוץ רוקחי ונטורופטי, 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה