כולסטרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/02/2009 | 20:59 | מאת: סופי

בוקר טוב בת 37, לא מעשנת ללא מחלות מיוחדות , אסורה פעילות גופנית בגלל 2 פריצות דיסק בגב. משקל 80 ק"ג גובה 175 ס"מ BMI=26.1 כולסטרול 292 טריגליצרידים 250 סוכר 107 LDL-194 HDL-47.8 סכרת הריונית בעבר ותשובות בדיקות מהעבר גם כנ"ל. סכרת וכולסטרול ושומנים ומחלת לב לאבא. לא טופלה בעבר בכלום והומלץ על: 1. טיפול אצל דיאטנית. 2. SIMVACOR 20mg*1 כדור ליום. מה דעתך?האם הכדור אולי יותר מזיק מאשר מועיל? האם יש כדורים טובים יותר ואפילו שלא בסל הבריאות? האם טיפול אלטרנטיבי יכול להועיל? האם הכדורים האלו או אחרים לא פוגעים בדברים אחרים בגוף? האם יש הצעה/רעיון לטיפול? תודה.

סופי שלום רב, הכדור הנ"ל מועיל כמובן אך יש לו גם תופעות לוואי(כאבי שרירים,עייפות שרירים ונזק בייצור Q10 בכבד), הייתי ממליץ לך לשלב אותו עם האנזים Q10 60מ"ג פעם ביום ותזונה נכונה להורדת הכולסטרול אצל נטורופט. ניתן גם להרכיב לך פורמולנ ייחודית לניקוי הכבד ולשיפור תפקודו כמו גם להורדת השומנים והכולסטרול בגוף, בהצלחה ושבוע נפלא, אילן ללבניקוב, ייעוץ רוקחי ונטורופטי 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה